Mød et stærkt fagligt team hos Bandagist Jan Nielsen A/S

Hos Bandagist Jan Nielsen A/S er et team med bandagister, fysioterapeuter, specialiserede teknikere, butikspersonale og sekretærer samlet i Frederiksborggade 23, København K.  

Med de forskellige faggrupper under samme tag har vi mulighed for hurtigt  at trække på præcis den ekspertise, du har brug for, når din ortose eller protese skal justeres eller vedligeholdes, når der skal tages mål til en kompressionsstrømpe, aftryk til et fodindlæg, eller når du har et spørgsmål, du savner svar på.

Vi lukkede vores afdeling på Sundholmsvej 73 28. januar 2020, og BJN Vital på Amagerbrogade 53 har overtager servicen og vil have bandagist hver tirsdag og fredag.  

31. marts 2020 kom Rosmedic i Køge med i Bandagist Jan Nielsen A/S. Butikken beholder sin profil, men tilbyder nu også bandagistkonsultation hver tirsdag og selvfølgelig vejledning i hele BJN sortimentet. Rosmedic har endvidere webshop sammen med BJN Vital.

Ud over vores to afdelinger i København med  åbningstid mandag-fredag, og Rosmedic i Køge mandag - lørdag, har vi faste konsultationstider i en række satellitklikker på Sjælland og vi kommer også fast til Fyn og Jylland. Her kan du bestille konsultation hos vores bandagist eller fysioterapeut, samt få taget mål til kompressionsstrømper og fodindlæg. Vi besøger regelmæssigt hospitaler og træningscentre, hvor patienter er indlagt eller møder til behandling. Vi tager også på hjemmebesøg.

Læs mere om, hvor du kan møde os under punktet adresser og rejseplan

 

Bandagistteam

 

 Teamet af klinikere har Jan Nielsen som chefbandagist. Vi er specialiserede i ortoser og proteser, og vi samarbejder med borgerens behandlerteam og virksomhedens øvrige faggrupper om den bedst egnede løsning.   Flere af vores patenterede løsninger er netop udviklet i samarbejder med patienter og behandlerteams. 

 

I vores team er også en turnuskandidat, og også ofte praktikanter fra skolerne i Sverige og Scotland.

 

Fysioterapeuter

Vores fysioterapeuter besidder stor bandagistfaglig viden, men er især specialiserede  i elektrisk muskelstimulation, en teknologi der bruges i blandt andet i  FES-ortoser MyoPro og i Molli-dragten. Du møder os i klinikkerne, på hospitaler og træningscentre, ligesomvi ved behov kan komme på hjemmebesøg.   Fysioterapeut Peter Kolbye er endvidere specialiseret i exoskelettet Indego samt benproteser.   Kontakt os gerne via kontaktformular eller telefon, hvis du ønsker at bestille tid eller en fremvisning. 

 

 

Fodterapeut

Vores statsautoriserede fodterapeut forebygger og behandler fodproblemer.

Fodterapeuten kan se, når fødderne viser tegn på at der er noget galt - ofte længe før det faktisk går galt. Ved at lindre smerter i fødder og krop, hjælpes mennesker til at bevare evnen til at forblive mobile.

Ved diabetes hjælper fodterapeuten med at give råd og vejledning . Målet er at undgå diabetiske fodsår.

Ved allerede opståede fodsår, beskærer fodterapeuten callositet omkring såret, og aflaster om nødvendigt for at fremskynde heling.

Du kan booke tid hos fodterapeuten ved at kontakte os telefonisk, via kontaktformular eller i butikken, hvor du også kan hente en flyer. 

Butik Frederiksborggade

På begge vores adresser i København finder du en velassorteret butik med færdigfremstillede hjælpemidler. Du kan i hele åbningstiden få taget mål til mindre ortoser, kompressionsstrømper og fodindlæg, og vi hjælper meget gerne med information og ansøgninger.

I Frederiksborggade 23 møder du en eller flere fra vores specialuddannede butiksteam, og her fungerer butikken endvidere som reception for dem, der har en tidsaftale hos bandagist eller fysioterapeut.

 

 

 

 

 

Administration og callcenter

 

 Vores servicepiloter og administration møder du især, når du kontakter os telefonisk eller via mail, hvor vi hjælper med  tidsbestilling og information. Vi sørger også for journalisering og ansøgninger.

Servicepiloterne er vores team der navigerer indenfor service (ja, vi blev inspireret af Kaospiloterne da vi valgte navnet.... )  med fokus på at patienter, pårørende, samarbejdspartnere og vores kolleger hurtigst og bedst muligt får den rette information og hjælp.  Servicepiloterne har selvfølgelig også et solidt produktkendskab. 

 

 

Systue

Vores systue i Frederiksborggade fremstiller og tilpasser de mange bløde ortoser i tæt samarbejde med bandagisterne. Du møder os somme tider ved tilretninger af dit hjælpemiddel,  hvor vi udnytter fordelen af at have samlet klinikker og produktion i samme hus.

BJN Vital

BJN Vital på Amagerbrogade er vores specialbutik i København for sko, fodindlæg, bandager, kompression og hjælpemidler til en sikker og aktiv hverdag. Vi har særligt fokus på fodtøj egnet til brugere af fodindlæg og skinner, og samarbejder gerne med din BJN-bandagist om den helt rette løsning til dig. Med vores scan & sole løsning, kan vi scanne dine fødder og klargøre dine indlæg i løbet af ca. 15 minutter! Vi har udvalgt sko, sandaler og støvler fra mærker som Gaitline, New Feet, Green Comfort, Birkenstock, Saucony og Scholl, vi har særligt lagt vægt på, at skoene skal kunne benyttes med indlæg eller ortoser i, men selvfølgelig også at det skal være høj kvalitet og godt design.

Hos Vital kan du uden tidsbestilling få taget mål til kompressionsstrømper,og fodindlæg. 

Vital er også en del af vores webshop 

Værksted

Vores teknikere er specialiserede i fremstilling og vedligeholdelse af proteser og ortoser. Værkstederne ligger i Frederiksborggade og Rømersgade, hvor vi arbejder med såvel klassiske som højteknologiske processer. Helt centralt er samarbejdet med bandagist og fysioterapeuter omkring den præcise udformning af det enkelte produkt. 

3d printning bliver i stigende omfang en del af vores produktionsmetoder.

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.