GDPR og Personoplysninger

Persondata

Vi afgiver aldrig personoplysninger til tredjepart uden dit  tilsagn.

Vi indsamler kun personoplysninger, som du selv har afgivet ved eksempelvis en ansøgningsproces, VIP kundeklub medlemskab, tilmelding til et kursus eller nyhedsbrev, bestilling og køb af varer m.v. Personoplysningerne bruges til at sikre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningspligt

Vi har pligt til at informere dig om, hvilke personoplysninger vi anvender. Dette sker konkret via den samtykkeerklæring, du godkender ved dit første møde hos os. Har du endnu ikke godkendt en samtykkeerklæring, så kontakt os hurtigst muligt.

Dataansvarlig

Bandagist Jan Nielsen A/S

Frederiksborggade 23, 1360 København K

Tlf 33118557  Mail kom@bjn.dk   att. Databeskyttelse

 

Personoplysninger

Vi indsamler og opbevarer almindelige personoplysninger, særlige personoplysninger og følsomme personoplysninger i det omfang der bedst sikrer vores bandagistfaglig hjælp til vores patienter og kunder. Herunder eksempelvis oplysninger der kan sikre bevilligende myndighed relevante oplysninger og forsendelsespartner den korrekte adresse.

Grundlaget for behandlingen af følsomme personoplysninger følger direkte af bestemmelser i sundhedsloven, jf. persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra (c). Når vi behandler følsomme oplysninger, vil vi dog også indhente et konkret samtykke fra dig, jf. persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra (a).

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.