Nyt fra Bandagist Jan Nielsen A/S

Her finder du seneste nyheder fra Bandagist Jan Nielsen A/S

Vind Veinoplus

 Vores populære Veinoplus serie har fået sin egen facebookside, og her kan du netop nu vinde et af de   effektive apparater. Vores fysioterapeut Anne giver en kort videopræsentation af Veinoplus Sport, V.I og Back og hendes kolleger Mai og Carsten en mere uddybende om brugen af Veinoplus Sport til restitution efter sport og intens fysisk aktivitet.

Ny klinik i Helsinge

Fra januar 2018 finder du os hos Fysiocenter Helsinge.

Her tilbydes bl.a. vurdering og udmåling af dynamiske og elektroniske dropfodsskinner, afprøvning af vores spastiskhæmmende dragt Mollii samt Sensotex, der er en fleksibel kompressionsortose, der giver sensorisk feedback.

Det er også muligt at bestille tid til udmåling og afprøvning af et bredt udvalg af støttende, aflastende og korrigerende hjælpemidler til kroppen, bl.a. håndledsskinner, skulderbandager og knæskinner.

Tidsbestilling efter aftale.

 

Jans blog

   Jan Nielsen og andre fra teamet deler på Jans blog tanker om den verden, vi møder.

   Læs med, del meget gerne og kontakt os, hvis du har emner, vi skal sætte fokus på.

Starband temaeftermiddag 2018

   Igen i 2018 tilbyder vi en faglig eftermiddag om Starband hjelmbehandling.

   Det bliver torsdag d. 19. november i Frederiksborggade 23.

   Kurset er målrettet sundhedsplejersker og andre, der sundhedsfagligt har kontakt med helt små børn.

Mollii® kan med elektrisk stimulering dæmpe spasticitet og tonus hos børn og voksne.

Ved spasticitet er der, hvad man populært kan kalde en kortslutning af kroppens naturlige elektriske kredsløb. Ved at stimulere de store muskelgrupper lokalt med en strøm, der svarer til nervesignalernes naturlige frekvens, ophæves spasticiteten, og viljestyrede bevægelser bliver mulige. Mollii® har sat metoden i system, således at 58 muskelgrupper stimuleres samtidigt, vel at mærke svarende til den enkelte muskelgruppes behov. Effekten er overbevisende og opretholdes ved blot få timers ugentlig brug af Mollii®.  Kontakt os via kontaktformular eller telefon, hvis du ønsker yderligere information eller en afprøvning af Molliidragten.

Bandagist Jan Nielsen A/S deltager i internationalt centerstudie, der skal dokumentere effekten af Mollii®.

Fodterapeut

Som noget nyt tilbyder vi nu fodbehandling i Frederiksborggade ved statsautoriseret fodterapeut Anne Rietti. Tid kan bookes man-onsdag fra 15. maj. Kontakt os for yderligere information eller tidsbestilling. 

Anne vil endvidere løbende give gode råd her på siderne. Se her, hvordan hun sikrer at en pelotte placeres korrekt i et par sommersandaler. https://youtu.be/p-gVoRvRysc

CareNet dag i Odense

   Der var stor interesse for at høre fysioterapeut Peter Kolbye præsentere vores højteknologiske hjælpemidler og se  

   Sofies demonstration af sit Indego Exoskelet på CareNet temadagen 1. november 2017 i Odense.

Ampfin svømmeprotese

Ampfin svømmeprotese er en individuelt tilpasset protesefinne til svømning og dykning.

Her er det våde elements svar på en løbeprotese. Kontakt os gerne, hvis du vil høre om muligheden for at prøve en Ampfin.

 http://youtu.be/_dWlSliigBw

 

Comfort Socket Design

Comfort Socket Design er et innovativt protesedesign med åben ramme. Det giver mulighed for, at musklerne kan arbejde frit, der er færre varmegener og intet tryk ved siddebensknoglen. 

Tilbagemeldingerne fra vores patienter er virkelig positive, såvel fra de der har været protesebrugere i årevis, som de hvor comfort socket design er en naturlig del af deres allerførste proteseforsyning.

Temadage med Nancy Hylton

 Se Nancy Hylton teste Mollii

 

4. maj 2017 Scandic Horsens  kl. 9-15

5. maj 2017 Scandic Roskilde  kl. 9-15

 

Kontakt os telefonisk eller via kontaktformular for tilmelding eller spørgsmål.

 

Det glæder os at kunne invitere til en spændende temadag med Nancy Hylton. Nancy er uddannet hos Dr. Bobath, og hun har sidenhen udiklet et ortosekoncept, hvor fysioterapi og hjælpemiddelforsyning hele tiden arbejder i synergi med hinanden. 
Hun vil inspirere os med sin store viden og erfaring i brug af det dynamiske kompressionssystem Sensotex®, der benytter dybdesensorisk input i sin facilitering af patienten, med det formål at forbedre funktionen.
Nancy arbejder til daglig med børn, men meget af hendes viden og undervisning kan let overføres til voksne med neurologiske udfordringer. Derfor er dagen også relevant for dig der til daglig arbejder med voksne patienter med neurologiske problemstillinger.
Mail os på klinik@bjn.dk eller ring 33118557 for tilmelding senest 27. april. Se mere på bjn.dk
Temadagen vil give baggrundsviden om det dynamiske ortosekoncept og Sensotex®. Undervisningssproget er engelsk.
Vi vil også præsentere den dynamiske ortose Mollii®, et banebrydende svensk hjælpemiddel, der baseret på elstimulation kan reducere spasticitet og fremme genoptræningen af de motoriske funktioner.

 

 

 

Danmarks Indsamling 2017

Vi støtter Danmarks Indsamling hvert år. Årets tema 2017 Intet barn må sulte handler ikke kun om mad på bordet, men om at hvert menneske er unikt, værdifuldt, og fortjener et liv og en verden fuld af muligheder. 

I år fik vi mulighed for at bidrage til at sætte fokus på indsamlingen med en video, hvor vores fysioterapeut Anne sammen med egne og kollegers børn viser en hyggelig dansk hverdagssituation. 

Når vores største støttebidrag hvert år går til Danmarks Indsamling, er det ikke mindst, fordi det er erfarne hjælpeorganisationer, der udvælger projekterne og sikrer den implementering, der er helt afgørende for at hjælpen har den bedst mulige effekt. Dét fællesskab, og de muligheder det giver, er vi taknemmelige for at være en del af. 

 

 

PROTESECOVER I 3D PRINT

Du har nu mulighed for at sætte dit personlige præg på din protese med et 3d-printet cover. Fremstillet i polyamid og formet så det nøjagtigt matcher det andet ben, kan coveret fremstilles i adskillige skulpturelt smukke markante udformninger i en alsidig farvepalet. Der er endda mulighed for at designe sit helt individuelle cover.  Nedenfor kan du se et udvalg af vores modeller, eller besøg UNYQ, der venligst har lånt os billederne. Kontakt os, og hør om dine muligheder.

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.