Nyt fra Bandagist Jan Nielsen A/S

Her finder du nyheder fra Bandagist Jan Nielsen A/S

Nu i Fredericia!

Vi kommer nu på Vasegårdens klinikker i Fredericia.

Theis tilbyder vejledning og afprøvning af dropfodsskinner og andre ortoser til kroppen, samt ikke mindst funktionel el-stimulation (FES) til ben og hånd, myoelektrisk armortose, exoskelettet Indego, Raphael smart glove og mange andre innovative løsninger til et liv i fysisk aktivitet.

Konsultation er gratis, kontakt os på 33118557 for information og tidsbestilling

Just Human

Just Human er en fond og en bevægelse skabt på initiativ af Chris MacDonald. 

Det er ingen hemmelighed, at vi gennem mange år er blevet inspireret af Chris MacDonalds tanker, viden,  visioner og energi. Ikke mindst derfor bakker vi op og støtter Just Human med et guldsponsorat.  Vi vil mere end "blot støtte", vi vil aktivt arbejde for at implementere og inspirere viden og værdier. Vi markerede sponsoratet ved at invitere Chris MacDonald til at give et helt særligt foredrag, særligt tilegnet vores patienter og deres pårørende, på vores nytårskur 2019

Jans blog

   Jan Nielsen og andre fra teamet deler på Jans blog tanker om den verden, vi møder.

   Læs med, del meget gerne og kontakt os, hvis du har emner, vi skal sætte fokus på.

PROTESECOVER I 3D PRINT

Du har nu mulighed for at sætte dit personlige præg på din protese med et 3d-printet cover. Fremstillet i polyamid og formet så det nøjagtigt matcher det andet ben, kan coveret fremstilles i adskillige skulpturelt smukke markante udformninger i en alsidig farvepalet. Kontakt os, og hør om dine muligheder.

Starband temaeftermiddag 4. oktober

OBS  Starband temadag 2019 annonceres snarest!!

Bandagist Jan Nielsen indbyder til temaeftermiddag om Starband hjelmbehandling til børn (3-18 måneder) med asymmetrisk eller flad hovedform.

Torsdag d. 4. oktober kl. 12.30-15 i Frederiksborggade 23 (ved Torvehallerne og Nørreport)

12.30-13 Registrering, infopakke og frokost.

13-14 Info om Starband hjelmbehandling.

14-15 Overlæge Hanne Hove, vores lægefaglige konsulent, fortæller om kraniofaciale misdannelser inkl. kraniesynostosis og differentialdiagnosen lejringsbetinget plagiocephali.

Der serveres let frokost samt kaffe.

Plagiocephali skyldes ydre tryk mod en blød og hurtigt voksende hovedskal, f.eks. når barnet bliver liggende i samme stilling i længere tid. Barnets hovedform kan synes asymmetrisk allerede fra fødslen men kan også først være bemærkelsesværdig efter flere måneder. Tilstanden er den oftest forekommende årsag til behandling med STARband-ortose.

Starband korrigerer disproportionerne i hovedformen og medfølgende deformitet. Navnet STARband er et akronym for Symmetry Trough Active Remoulding – Symmetri ved proaktiv omformning.

 

 

   

 

 

 

Tilmelding på klinik@bjn.dk eller 33118557

 

 

Mollii® kan med elektrisk stimulering dæmpe spasticitet og tonus hos børn og voksne.

Ved spasticitet er der, hvad man populært kan kalde en kortslutning af kroppens naturlige elektriske kredsløb. Ved at stimulere de store muskelgrupper lokalt med en strøm, der svarer til nervesignalernes naturlige frekvens, ophæves spasticiteten, og viljestyrede bevægelser bliver mulige. Mollii® har sat metoden i system, således at 58 muskelgrupper stimuleres samtidigt, vel at mærke svarende til den enkelte muskelgruppes behov. Effekten er overbevisende og opretholdes ved blot få timers ugentlig brug af Mollii®.  Kontakt os via kontaktformular eller telefon, hvis du ønsker yderligere information eller en afprøvning af Molliidragten.

Bandagist Jan Nielsen A/S deltager i internationalt centerstudie, der skal dokumentere effekten af Mollii®.

Fodterapeut

Som noget nyt tilbyder vi nu fodbehandling i Frederiksborggade ved statsautoriseret fodterapeut. Kontakt os for tidsbestilling på 33118557 

Starband temaeftermiddag 2018

   Igen i 2018 tilbyder vi en faglig eftermiddag om Starband hjelmbehandling.

   Det bliver torsdag d. 19. november i Frederiksborggade 23.

   Kurset er målrettet sundhedsplejersker og andre, der sundhedsfagligt har kontakt med helt små børn.

Ampfin svømmeprotese

Ampfin svømmeprotese er en individuelt tilpasset protesefinne til svømning og dykning.

Her er det våde elements svar på en løbeprotese. Kontakt os gerne, hvis du vil høre om muligheden for at prøve en Ampfin. 

Her kan du se Ampfin svømmeprotesen i brug

Comfort Socket Design

Comfort Socket Design er et innovativt protesedesign med åben ramme. Det giver mulighed for, at musklerne kan arbejde frit, der er færre varmegener og intet tryk ved siddebensknoglen. 

Tilbagemeldingerne fra vores patienter er virkelig positive, såvel fra dem der har været protesebrugere i årevis, som dem hvor comfort socket design er en naturlig del af deres allerførste proteseforsyning.

CareNet dag i Odense

 Der var stor interesse for at høre fysioterapeut Peter Kolbye præsentere vores højteknologiske hjælpemidler og       se Sofies demonstration af sit Indego Exoskelet på CareNet temadagen 1. november 2017 i Odense.

Temadage med Nancy Hylton

 Se Nancy Hylton teste Mollii

4. maj 2017 Scandic Horsens  kl. 9-15

5. maj 2017 Scandic Roskilde  kl. 9-15

Kontakt os telefonisk eller via kontaktformular for tilmelding eller spørgsmål.

Det glæder os at kunne invitere til en spændende temadag med Nancy Hylton. Nancy er uddannet hos Dr. Bobath, og hun har sidenhen udiklet et ortosekoncept, hvor fysioterapi og hjælpemiddelforsyning hele tiden arbejder i synergi med hinanden. 
Hun vil inspirere os med sin store viden og erfaring i brug af det dynamiske kompressionssystem Sensotex®, der benytter dybdesensorisk input i sin facilitering af patienten, med det formål at forbedre funktionen.
Nancy arbejder til daglig med børn, men meget af hendes viden og undervisning kan let overføres til voksne med neurologiske udfordringer. Derfor er dagen også relevant for dig der til daglig arbejder med voksne patienter med neurologiske problemstillinger.
Mail os på klinik@bjn.dk eller ring 33118557 for tilmelding senest 27. april. Se mere på bjn.dk
Temadagen vil give baggrundsviden om det dynamiske ortosekoncept og Sensotex®. Undervisningssproget er engelsk.
Vi vil også præsentere den dynamiske ortose Mollii®, et banebrydende svensk hjælpemiddel, der baseret på elstimulation kan reducere spasticitet og fremme genoptræningen af de motoriske funktioner.

 

 

 

Danmarks Indsamling 2017

Vi støtter Danmarks Indsamling hvert år. Årets tema 2017 Intet barn må sulte handler ikke kun om mad på bordet, men om at hvert menneske er unikt, værdifuldt og fortjener et liv og en verden fuld af muligheder. 

I år fik vi mulighed for at bidrage til at sætte fokus på indsamlingen med en video, hvor vores fysioterapeut Anne sammen med egne og kollegers børn viser en hyggelig dansk hverdagssituation. 

Når vores største støttebidrag hvert år går til Danmarks Indsamling, er det ikke mindst, fordi det er erfarne hjælpeorganisationer, der udvælger projekterne og sikrer den implementering, der er helt afgørende for at hjælpen har den bedst mulige effekt. Dét fællesskab, og de muligheder det giver, er vi taknemmelige for at være en del af. 

 

 

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.