Armproteser

Armproteser er altid individuelt udformede, og et område i stærk udvikling.

Med en myoelektrisk armprotese, kan du styre bevægelserne ved hjælp af elektroder inde i protesehylstret, der opfanger muskelspændingerne. Protesehånden kan være teknisk avanceret og/eller så naturtro fremstillet at den til forveksling ligner din anden hånd. 

Funktionelle hånd- og armproteser

Udviklingen indenfor proteser til hånd og arm sker meget hurtigt i disse år, med proteseteknologi der -med brugernes egne ord- reelt giver oplevelsen af at have en naturlig og fungerende kropsdel. Den rigtige løsning vil altid findes i et samarbejde mellem dig -med din viden om hvad du ønsker, har behov for og drømmer om- og bandagisten med sin faglige viden og sit kendskab til nye og klassiske muligheder. Ikke to løsninger er éns.

Kosmetiske proteser

Kosmetiske proteser til fingre og hånd kan udføres med en detaljeringsgrad, så de til forveksling ligner din matchende hånd og fingre, eller eksempelvis har et kendetegn du havde på den hånd eller finger som protesen erstatter.

Protesernes vigtigste formål er kosmetiske; når det er vigtigt for dig, at din protese ikke fjerner fokus fra det du siger, det du gør og den du er, eksempevis i en arbejdssituation. Den er dog oftest også funktionel, så du kan benytte tastatur, have gribefunktion etc, ligesom flere patienter har fortalt, at den kan have en behagelig let kompressionseffekt der minimerer eventuelle gener og smerter i stumpen.

De kosmetiske proteser laves i nøje dialog med dig, så farve og kendetegn bliver som ønsket. De fås naturligvis i alle hudfarvevarianter. 

Se flere eksempler på test- og færdige kostmetiske proteser i galleriet nedenfor.

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.