Mød Jan Nielsen

Hej, mit navn er Jan Nielsen. Bandagist Jan Nielsen

Jeg fik allerede som barn ønsket om at blive bandagist. Min stedfar havde Morbus Buerger, og gennem hele min opvækst drejede min families liv sig om at komme videre efter først en benamputation, så én til og endelig en armamputation. Den frygt vi oplevede som familie ansporede mig til at søge et fag, hvor jeg kunne hjælpe andre i en tilsvarende situation.
 
Så her er jeg idag, skrivende dette brev for at byde dig velkommen til vores verden,  hvor mennesker med fysiske handicaps kan få opfyldt deres drømme om fysisk aktivitet. Vi vil gerne dele vores viden og lade dig vide, at livet som handicappet ikke behøver at være så forfærdeligt og begrænset, som man måske umiddelbart tænker. Der kan være mange muligheder for dig eller din pårørende for at komme tilbage til et liv med aktivitet og muligheder.
 
En af de vigtigste ting er at at få besvaret nogle af de mange spørgsmål, du har omkring din situation. Kan jeg komme i arbejde igen? Findes der hjælpemidler, der kan hjælpe mig? Er der kommet nyt på markedet, jeg kan bruge? Er jeg helt alene om mit handicap?
 
At leve med et handicap kræver hele tiden ny viden. Vores vigtigste opgave er at være et sted, hvor du kan få viden om informationer og løsninger.
 
Takket være alle mine fantastiske kolleger hos Bandagist Jan Nielsen A/S kan jeg stadig være stadig være med til at hjælpe mennesker.
Jeg håber det bedste for dig
 
Jan Nielsen

 

 

Vores mission

Vores mission er at hjælpe og behandle mennesker med et fysisk handicap til at få en bedre mobilitet og livskvalitet i forhold til deres muligheder/handicap, så de bliver så selvhjulpne som muligt, i samarbejde med de partnere der understøtter dem både socialt og offentligt.

Vi vil lave simple, intelligente løsninger med patienten i centrum,
 samt være en værdsat sparringspartner for læger, fysioterapeuter og bevilligende myndigheder.

 

-Vi har fokus på menneskelige relationer.

-Vi leverer høj kvalitet, godt håndværk, og er stolte af det.

-Vi har respekt for, at mennesker er forskellige.

-Vi leverer smarte løsninger, tænker anderledes, og vi tør nyt!

-Vi er åbne mennesker og nemme at snakke med.

-Vi udvikler vores virksomhed, så vi altid er et skridt foran.

-Vi har høj etik og troværdighed.

 

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.