Veinoplus - TENS & EMS

Veinoplus er en serie af apparater, der kan styrke blodcirkulationen og lindre hvor det gør ondt.

De forskellige modeller fra Veinoplus egner sig til forskellige dele af kroppen, men fælles for dem er, at de fungerer ved at stimulere musklerne med en svag elektrisk stimulation, som giver muskelaktivitet.

Denne pulserende muskelaktivitet har positiv indflydelse på blodcirkulationen, venepumpen og kan virke smertelindrende.

Se herunder den nærmere beskrivelse af det enkelte apparats virkning.

 

 

 

Veinoplus V.I.

Venøse sygdomme er en meget almindelig tilstand, der kan give mange forskellige symptomer, alt efter hvor alvorlig sygdommen er.

Veinoplus V.I. stimulation er patenteret teknologi til stimulation af lægmusklerne. Det giver den bedste udnyttelse af vores lægmuskulaturs pumpefunktion, også kaldet vores andet hjerte. Veinoplusteknologien flytter grænsen for, hvad EMS (Electrical Muscular Stimulation) kan gøre for venøs insufficiens.

Læs mere om Veinoplus V.I.

Veinoplus DVT

Veinoplus DVT er et helt nyt bærbart enkelt EMS apparat til extra DVT ( deep vein thrombosis) profylakse. Veino plus DVT bruges på hospitaler og efter udskrivelse i tilfælde, hvor der er øget risiko for DVT. DVT opstår ofte i vener i læg eller lår.

 

Veinoplus Arterial

Veinoplus arteriel er en helt nyt EMS løsning for behandling af PAD ( Perifer arteriel Disease). En almindelig vaculær sygdom, der rammer 3 til 10% af den totale befolkning ( 15-20% af de over 70-årige). Sygdommen skyldes, at arterierne i benene bliver fyldt op med plaque og de bliver derfor mindre i rørdiameter.

Læs mere om Veinoplus Arterial

Veinoplus Back

VEINOPLUS® Back er et system, der kombinerer en kompleks og unik stimulation af rygmusklernerne. Stimulationsmønsteret inkluderer både TENS- (transcutaneus elec trical ner ve stimulation) og NMES- (Neuro Muscular Elec trical stimulation) komponenter, og det er rettet imod alle typer af rygsmerter med følgende formål:

  • Mindske rygsmerter
  • Give afslappende massage
  • Løsne muskelspasmer og infiltrationer
  • Udløse naturlige endorfiner og nedsætte generel smerte

Læs mere om Veinoplus Back
 

 

 

Veinoplus Sport

Veino plus sport er et unikt Dual Recovery concept. Det er et 30 minutters program, der er udformet, så det både behandler og forbedrer musklernes ydeevne. Det kan bruges ved alle sportsgrene. Placeret på lægmusklerne vil det give en "global recovery" takket være lægmusklens pumpefunktion også kaldet det andet hjerte. Bruges det på andre muskler vil det give en "lokal recovery".

Læs mere om Veinoplus Sport 

 

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.